Цветомир Паунов и Андрей Новаков се срещнаха с кмета на Банско Иван Кадев

Снимки: ГЕРБ

Кадев: Съвместната работа с правителството е важна за бъдещото развитие на общината

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна днес с кмета на Банско Иван Кадев и неговия екип.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев.

„Добрата съвместна работа между местната власт и правителството е важна за развитието на населените места. Доволен съм, че в Банско този процес
е налице”, каза Цветомир Паунов.

Той подчерта, че хората в страната оценяват направеното от правителството и ГЕРБ и това се вижда от убедителната победа на частичните местни избори, провели се вчера.

"Имаме кметове от първи тур в 9 населени места, а в още 2 сме на балотаж", съобщи Паунов.

Кметът Кадев подчерта, че съвместната работа с правителството е важна за бъдещото развитие на общината. „Много е свършено, но има още много да се
направи, да се надгради. Съвместната ни работа с народния представител Александър Мацурев дава резултати”, коментира Иван Кадев.

На срещата коментираха още предстоящия зимен туристически сезон, като кметският екип подчерта, че е необходимо да се състави медицински протокол за зимния туризъм. Стана ясно, че от мерките на правителството за справяне с безработицата заради Ковид кризата са се възползвали много микропредприятия в общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK