Паунов в Разлог: Срещу ГЕРБ е създаден Отечествен фронт, който иска да дестабилизира страната

Снимка: ГЕРБ

Членовете на ГЕРБ в Разлог бяха единодушни, че няма предпоставки за оставка на правителството

Срещу ГЕРБ е създаден Отечествен фронт с голям финансов ресурс, който се опитва да дестабилизира страната. А тази дестабилизация работи изцяло в интерес на един беглец в Дубай.

Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с общинското ръководство и актива на партията в Разлог. На партийното събрание присътваха и областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков, народният представител д-р Емил Тончев и кметът на Разлог Красимир Герчев

Членовете на ГЕРБ-Разлог бяха единодушни, че няма предпоставки за подаване на оставка на правителството.

„Кабинетът и управляващото мнозинство в парламента са легитимно избрани от над 1 млн. българи. Ние носим отговорност пред всички тях да не допускаме политическа криза и безвремие, каквито неизменно ще последват, ако Румен Радев състави служебно правителство“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Разлог д-р Мария Копанарова.

Административният секретар на ГЕРБ изрази готовност управляващите да влязат в диалог с протестиращите и изрази надежда, че те скоро ще формулират ясни и конкретни искания към властта.

Той изрази съжаление, че провокатори и провалили се политици се опитват да яхнат протеста с користни цели.

„Трябва да имаме очи и за хубавите неща. България бе приета в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз. А днес от Брюксел премиерът Борисов съобщи новината, че страната ни ще получи 29 милиарда евро от ЕС до 2027 г. Тези два успеха са показателни за доверието, което Европа има в България и лично в премиера Борисов. Така ние отговаряме на атаките на Отечественият фронт срещу ГЕРБ“, завърши Паунов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK