Местна коалиция ГЕРБ / БЗНС – Гърмен, представи кандидатите си пред жителите на Дъбница

Снимки: ГЕРБ-Гърмен

Евродепутатът Асим Адемов заяви пълната си подкрепа за тях

Днес в слънчевия парк на село Дъбница Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС представи пред жителите на селото листата с кандидати за общински съветници, кандидатите за кметове на кметства и кандидата за общински кмет - Галип Мисирков.

Гост на събитието бе депутатът от Европейския парламент и жител на  Дъбница – Асим Адемов, който пожела успех на кандидатите и заяви своята пълна подкрепа за тях.

Кандидатите бяха представени от водача на листата, Верхад Ислямов, който заяви, че обединението е около каузата за промяна на община Гърмен.

„Заставаме с ясни цели за работа и развитие на общината и постигане на добри резултати, без реваншизъм, без разделяне на хората, с отбор от доказани професионалисти в различни сфери“, каза ораторът.

Кандидатът за общински кмет Галип Мисирков благодари на всички, които заявиха подкрепата си за него и обеща коректност и прозрачност в управлението, както и повече толерантност и уважение към хората.

„Ще положим всичките си усилия, за да направим община Гърмен по-добро място за живеене на всички нас, на децата ни, на възрастните! Ще докажем, че това единение, което постигнахме, ще бъде залог за едно успешно управление на общината през следващите 4 години. Ще докажем, че можем да направим много и да спечелим инвестиции за подобряване живота на всички хора!“

Досегашният кмет на село Дъбница и кандидат за нов мандат - Синем Бекирова, призова своите съселяни да подкрепят мощно Галип Мисирков и обеща да продължи успешната си работа като кмет на селото.

„Аз знам колко трудно се постига дори и най-малкото, когато зад гърба на кмета няма екип и кмет на община, който да го подкрепя в усилията му, а сега имаме шанс да постигнем много, заедно с тези прекрасни бъдещи съветници и, разбира се, с новия кмет – Галип Мисирков. Успехът и победата в община Гърмен са под номер 67 в бюлетината!“

 

КОМЕНТАРИ

It13:30 - 09.10.2019
Г-н Мисирков вече е толкова смешен, че няма на къде разбираме че има огромно желание, но НЯМА ДА СТАНЕ откажи се всички те мразят.. :D
ДДМ14:20 - 06.10.2019
Този Галип не му омръзна, на всички избори кандидат, вечният кандидат
Do komentarite13:38 - 06.10.2019
Estestveno nyama da kajete nishto smisleno. Zashto vinagi se napadat horata deto edinstveno imat shans da doprinesat s neshto dobro. Neka vinagi ni upravlqvat togava bashev i minka i da si traem. Vmesto kato drugite obshtini da imame rabotesht kmet i obs.
Сафие11:42 - 06.10.2019
Успех за Галип Мисирков! Прекрасен човек,уважаван и обичан от всички!

FACEBOOK