Цветанов гост на семинар на Жени ГЕРБ в Добринище

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Вицепремиерът Цветан Цветанов, който е и заместник-председател на ГЕРБ, бе официален гост на политически семинар "Да повторим изборните резултати от 2009 г.", организиран от Жени ГЕРБ. 

Партийният форум, проведен снощи в Добринище, е първият от поредицата семинари, които предстоят със структурите на ГЕРБ – младежи, старейшини и предприемачи.

„Никак не е случайно, че точно Жени ГЕРБ са първи и в тази проява. Жени ГЕРБ винаги са първи във всичко, защото вие сте едни от едни от най-дейните и активни в структурите на партията”, заяви областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева при откриването на семинара.

Интересна лекция изнесе  политическият консултант на ГЕРБ за Благоевградска област Венета Тенева, чиято тема бе „Добрите практики и работещи модели на предизборната кампания”. Депутатът Ирен Соколова бе лектор на тема „Жените и изборите”, която провокира участничките в семинара с няколко практически занимания.

По проблемите на изборното законодателство дискусия проведе юристът Антоанета Робева, общински съветник от ГЕРБ в Общинския съвет в Благоевград.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

горски17:10 - 21.10.2012
стари раздрънкани пърдялници..парясници. това са герб жени
Info16:02 - 21.10.2012
Хвала на такава партия с такива хубави жени, ама ако ви юрнат жени ДПС незнам къде ще се денте по добрнишките сукаци......
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK