Цветанов: Гамишев няма да бъде ръководител на ГЕРБ - Гоце Делчев

Димитър Гамишев и Цветан Цветанов, колаж: Infomreja.bg

Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура на ГЕРБ в Гоце Делчев.

Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ - Цветан Цветанов, който е и председател на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията на национално ниво.  

Цветанов заяви, че в момента тече процес на отчетни изборни събрания в общините и много скоро ще бъде проведено такова и в Гоце Делчев.

„Мога да ви дам пълна гаранция, че Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура на ГЕРБ в Гоце Делчев“, бе тежката дума на Цветан Цветанов относно скандала „Гамишев“.

Той заяви, че още вчера е разговарял с гоцеделчевския депутат веднага след заседанието на парламентарната група.

Гамишев му обяснил, че мотивът му за подаване на оставката бил, че не е предполагал какво може да се разрази като отзвук след изнесените данни за продадената му фирма и за катастрофата с причинена от него смърт на човек по непредпазливост.

Цветанов сподели пред журналистите още, че Гамишев го е информирал, че при влизането си в политиката е решил да се освободи от бизнеса си като го прехвърлил на лице, което познавал.

Гамишев уверил, че когато е прехвърлял фирмата си, тя не е имала задължение, което в крайна сметка ще стане ясно от започналата вече проверка.  

На въпрос на журналисти „Продадохте или прехвърлихте фирмата си?“, преди минути Димитър Гамишев заяви: „Купиха ми фирмата“.

Той каза, че никой не го е принуждавал да подаде оставка, а решението му е лично.  

Пред журналистите Гамишев заяви, че човекът, на когото е продал фирмата си, не е нито циганин, нито малоимотен.  

 

КОМЕНТАРИ

Шошолков09:53 - 03.04.2018
А този в Хаджидимово Пасков - Сербезов, кога ще си отиде, провал като общински координатор, провал като хотелиер във Велинград, провал на всякъде където е бил. Време е да си отиде този манипулатор.
Иван11:38 - 29.03.2018
Гамишев няма да бъди ръководител на ГЕРБ -Гоце Делчев защото Цветанов е решил да сложи негов човек.Въпреки че Д.Добрев е с много провинения Герб му отхвърли оставката.Гербаджийски номера.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK