Цветанов е водач на листата на Национално обединение на десницата в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Камбитов не е част от листата

Смятам, че направихме изключително добра коалиция с КОД и д-р Москов. Това, което искаме да покажем е, че трябва да се направи едно истинско национално обединение на десницата. Полагаме началото и съм убеден, че хората осъзнават важността на консервативния модел и десните политики. Защото знаем, че лявото разпределя, докато дясното създава. И това е част от икономическия просперитет, който получават демократичните държави. 

Това каза пред журналисти в Благоевград председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който подаде в РИК документите за регистрация на кандидат-депутатската листа на Национално обединение на десницата.

От листата отсъства Атанас Камбитов, бивш кмет на Благоевград, и два пъти кандидат за депутат от листата на РБ.

Цветанов коментира и предстоящия президентски вот: 

„За мен е изключително важно, че ние заставаме с лицата си зад кандидат-президентската двойка в лицето на един истински българин Горан Благоев - публицист, историк, журналист, и на д-р Ивелина Георгиева, която е от доста време на първа линия, по време на ковид вълната. Тя е и човек, който може да даде правилните решения за КОВИД ситуацията, в която страната се намира“. 

„Не може да делим хората на ваксъри и антиваксъри“, каза още Цветанов и допълни, че това разделение е следствие на липсата на лидерство, докато в държавите с истинско такова тази тема вече се затваря, а нормалният начин на функциониране вече е факт.

Национално обединение на десницата регистрира в ЦИК Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева за участие в президентските избори. Вчера, 10 октомври кандидат-президентската двойка беше официално представена.

"Искаме да сме от хората, които дават пътя за единението на нацията", заяви кандидатът за президент, а от своя страна вицепрезидентът се обяви за грижа за здравето на обществото и нормалност.

Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева ще имат пълна подкрепа от председателите на двете партии КОД и Републиканци за България - д-р Петър Москов и Цветан Цветанов.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: РБ

КОМЕНТАРИ

знаещ04:37 - 13.10.2021
Смешник. Върти се като фурнаджийска лопата да докопа кокъла. Излез и разкажи как се гушкаше с ДПС в Пиринско и колко народ предаде под етикета ГЕРБ. Искрено и лично да разкаже, да се засрами и да ни се скрие най-сетне от полезрението.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK