Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати присъстваха на неделната литургия в църквата в Банско

Снимки: ГЕРБ

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ - Цветан Цветанов, и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ - СДС - Андрей Новаков и Илия Лазаров, присъстваха на неделната литургия в църквата "Св. Троица" в Банско.

Преди това Цветанов разговаря с туристи, посетили Банско, сред които такива от Пловдив, които изразиха задоволството си от начина, по-който изглежда курортния град, и заявиха подкрепата си към ПП ГЕРБ и кандидатите за евродепутати от листата на партията.

Те обещаха, че на 26 май ще гласуват на изборите с бюлетина номер 12, защото само това ще гарантира, че България ще продължи да се развива в духа на Европа.

На събитието присъстваха още областният координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград, и народен представител в 44-ото Даниела Савеклиева, депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, общинският ръководител на ГЕРБ - Благоевград Бисер Михайлов, кметът на Банско Георги Икономов, кметове на кметства, общински съветници и граждани.

След литургията Цветан Цветанов заедно с кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС направиха обиколка по централните улици на курортния град. Там те се срещнаха с жители и туристи, които коментираха, че през последните години Банско се е променил изключително много, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов.

На улица "Гоце Делчев" те разгледаха снимки, които показват постигнатите видими резултати в Банско чрез европейската солидарност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK