Хаджидимово с призив към кандидатите на БСП: Работете за малките населени места!

Снимки: БСП

„Не бъдете като нашата еврокомисарка, която забрави за родното си Хаджидимово! Работете за малките населени места! Тя говори за суперкомпютри и дигитализация, а помни ли болките и проблемите на хората от Хаджидимово?”. С тези думи се обърнаха жителите на Хаджидимово към кандидатите за евродепутати от БСП за България Петър Витанов и Иван Кръстев.

На въпроса какво трябва да се направи, за да се проведат честни избори и да се попречи на управляващите да ги манипулират, Петър Витанов заяви, че основният начин да се победи машината на ГЕРБ е като се гласува масово на 26-и май.

„Те манипулират изборния процес. Срещу нас работи цялата държавна администрация и единственият начин за противодействие е масовото гласуване. Само когато всички излязат да гласуват на 26-и май, няма как да фалшифицират общественото недоволство", каза той.

Иван Кръстев подчерта, че много се говори и пише какви са измеренията на щетите, които това правителствто на ГЕРБ е нанесло на България и българския данъкоплатец. По думите му "ние не сме в нормална политическа обстановка, защото тя означава съзстезание на кандидати, на идеи".

"Без по никакъв начин да нападам кандидатите за евродепутати на другите политически сили, че нямат български имена или че в нашата листа на второ място е Петър Витанов, а в листата на ДПС е г-н Пеевски, който със сигурност е по-известен от него, смятам, че това което ние, от БСП, предгламе днес и като визия, и като кандидати е най-доброто за българското общество", каза още Иван Кръстев.  

Жителите на Хаджидимово споделиха мнение, че държавата трябва да се управлява чрез законите, а не както управляващите го правят - като раздават пари на определени кръгове. „Искаме в Брюксел да се знае за Хаджидимово, а не като нашата Габриел - да се срамува от нас“, казаха още те.

По време на обиколката си в Благоевградска област, кандидатите за евродепутати от БСП за България - Петър Витанов и Иван Кръстев, бяха съпровождани от заместник-председателя на НС на БСП и кмет на община Гоце Делчев - Владимир Москов, председателя на Областния съвет на БСП – Благоевград - Валери Сарандев, и народните представители в 44-то Народно събрание от Благоевградски многомандатен избирателен район - Богдан Боцев и Николай Бошкилов.

 

КОМЕНТАРИ

NEVROKOP07:43 - 24.04.2019
Мръсни,Долни комуняги.
12322:23 - 23.04.2019
Всички жадни и гладни кучета за власт. Какво търси не успелия член от Атака в редиците на БСП, а после на къде. На снимките само некадърници и гъзоблисковци начело с МУЛЬО .
:(14:45 - 23.04.2019
А лизогъзеца Коцьо Караяня? Не го ли виждата Неговата политика е аз съм с таз която е на власт.
ДанчоГоловодов11:20 - 23.04.2019
И кмета Мильо, на 58 години, е най-младия участник на седянката, нещо като старци слушат за Европа.

FACEBOOK