Цветанов дари 10 лаптопа на школото в Дебрен

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов дари 10 лаптопа на училището в гърменското село Дебрен. При посещението си Цветанов бе придружен от областния координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева.

В училището гостите бяха посрещнати от директора на училището Верхат Топчиев и помощник-директора Верхад Ислямов. „По време на предизборната кампания за кмет на Гърмен, в която наш кандидат бе Верхад Ислямов, се срещнах с учителския колектив. Те поискаха 10 лаптопа за децата и сега в навечерието на Коледа и Нова година изпълняваме това, което обещахме. Този акт не искаме да се политизира. За нас е важно децата да се обучават по-добре и изпълняваме поетия към тях ангажимент”, коментира Цветан Цветанов.

Според него новата компютърна зала, която сега вече е оборудвана е единствено в полза на децата, да имат възможност да се докоснат до необятното интернет пространство, да създадат нови приятелства. „Пожелавам много здраве и успехи на всички и нека предстоят по-добри дни за България”, пожела Цветан Цветанов, а към учениците се обърна с призив да стопанисват добре дареното, за да се ползва дълго време.

На срещите с актива на ГЕРБ от общините Гърмен, Гоце Делчев, Сатовча и Хаджидимово Цветан Цветанов очерта основните приоритети за 2014 г.

„България се нуждае от повече конструктивен дух, защото последната година беше много сложна и тежка, когато видяхме дълги и продължителни протести, една нестабилна политическа обстановка в страната, която рефлектира както върху бъдещото развитие на страната, така и върху възможностите за развитие на бизнеса и за инвестиции в България”, подчерта Цветанов.

Според него фактът, че Европа започва да спира оперативните програми, означава, че нещо не е наред, затова най-важното през 2014 г. е  да започне много силно, да бъдем консолидирани. „Трябва да полагаме усилия България да бъде по-силна и Европа да ни възприема като част от силна Европа, а не както в момента сегашното управление е  пренебрегнало европейската перспектива.

По повод на вихрещите се в региона политическия уволнения Цветанов коментира, че реваншизмът на управляващите се е част от негативния образ, който създават на България. „Уволненията, които се извършват не кореспондират с професионализма на хората, а заради това, че са гласували за една партия.

По голямата толерантност и уважение към различното мнение, трябва да е водещо, защото един конструктивен диалог ще е много по-полезен за страната ни”, коментира Цветан Цветанов.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

до дребренлия15:26 - 17.12.2013
ти като искаш законност защо не поискаш ревизия на община гърмен и защо не се запиташ къде отлитнаха парите на бедните ти братя които сам знаеш в какви мизерни условия живеят може да не си дивак по външност ама мисленето ти е не на дивак а на далечен негов предшественик
Дебрен15:20 - 17.12.2013
Браво, спази си обещанието. От изборите до сега аз чаках да видя дали това ще се случи..Поздравления.. Хората винаги ще са недоволни, но това е жест към нашите деца, браво на Цветанов..злобни коментари винаги ще има, важното е действията да са добронамерени. 10 лаптопа е подарил човека, дали 10 човека ще му кажат "Мерси" Не се знае но това е за поздравлениЯ!
Дебрянлия13:13 - 17.12.2013
Искаме законност а не компютри, ние не сме диваци всеки си има в къщи! Ето ви пример за законност : "Турската полиция е арестувала синовете на трима министри - на вътрешните работи, на икономиката и на околната среда и градското планиране, като част от разследването за предполагаемо вземане на подкупи при обществени поръчки, съобщиха турските медии. При акцията са задържани най-малко 18 души, сред които банкери и водещи бизнесмени. Претърсени са офисите на държавната Halkbank. Пред "Ройтерс" Хасан Рахвали, изпълнителен директор на Agaoglu Group, потвърждава, че и техните офиси са били претърсени. Засега от полицията отказват коментар."
Vedat11:16 - 17.12.2013
Помачетата на Дядо Коледа не вярват, както и на Цветанов. Взел от народа, дал на народа, от него си нищо не е добавил, а можеше...

FACEBOOK