Цветанов: БСП премина границите, защото няма какво да предложи на хората

снимки: infomreja.bg

"БСП преминаха всички граници, защото нямат политика". Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Благоевград.

Относно уволнението на хора на ключови постове, Цветанов заяви, че това е продиктувано от определени политически и икономически цели. Той коментира, че с идването на власт на ПП ГЕРБ се е променило политическото статукво и по този начин е нарушено спокойствието на политическите олигарси.

„Атаките на БСП и всички останали лично срещу мен са заради усилията, които положих в борбата срещу тежката престъпност. Моите врагове си намериха говорител в лицето на Станишев. Създали сме си много врагове във всички тези години, но ние трябва да продължим, защото бъдещето на България минава през ефективната работа срещу тежката организирана престъпност“, подчерта Цветан Цветанов.

В Благоевград водачът на листата Цветан Цветанов, заедно с останалите кандидати за народни представители, посети фирмите „Ледиан“, „Илениум груп“ и „Агромах“ и разговаря с работещите за проблемите в отделните сектори.

„България се нуждае от стабилно правителство, което да се ползва с доверието на Брюксел. Безработицата е един от основните проблеми. Това, което се стремим да правим е действително да създадем такава икономическа среда, която да дава възможност за разкриване на работни места”, каза Цветан Цветанов пред работниците от фирма „Илениум груп“.

Той напомни, че в условията на тежка икономическа криза благодарение на ПП ГЕРБ са постигнати високи резултати в почти всички сектори.

„Опонентите ни нямат какво да предложат на хората, а когато го правят хората ги питат: Защо не го направихте във вашия мандат, когато управлявахте? Защото към 2009 година бяха замразени фондовете от ЕС, 1% бяха усвоените средства, а 18% договорените? В момента можем да говорим за над 38% усвоени средства и над 103% договорени”, посочи Цветан Цветанов.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Гласоподавател08:01 - 21.04.2013
ВЪПРОС: Кой ще открие и председателсва първото заседание на 42 - то Народно събрание? 28х3 или 4=? Честито на " Имаме воля"
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK