Цветан Цветанов: Верхад Ислямов може да обедини хората в община Гърмен

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Кандидатът за кмет на община Гърмен Верхад Ислямов има всички качества, за да обедини хората в общината и да унищожи страха. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на пресконференция в село Дебрен, на която представи кандидата за кмет от ГЕРБ Верхад Ислямов.

В пресконференцията в Народно читалище „Отец Паисий“ в Дебрен участваха и народните представители от ПП ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева, който е и областен координатор на партията, Любен Татарски и Георги Андонов.

„Избрахме най-подходящия кандидат, защото Верхад Ислямов е човек с качества, с авторитет.  Сигурен съм, че и привърженици на ДПС, защото сред тях има много честни хора, ще подкрепят Верхад Ислямов“, заяви Цветанов.

Според него на наложения досега модел на противопоставяне в общината кандидатът на ГЕРБ ще отговори с диалогичност. „Ако нашите опоненти са агресивни по време на кампанията, ние ще използваме аргументите и диалога“, подчерта той.

Цветан Цветанов бе категоричен, че най-хубавото нещо за община Гърмен ще се случи когато кандидатът на ГЕРБ Верхад Ислямов спечели кметските избори, защото той ще работи за всички в общината.

Той обяви, че и лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще посети община Гърмен. „Искаме да покажем нашата силна политическа подкрепа, както и тази на бившия премиер г-н Борисов. Това ще е гаранция, че Верхад Ислямов ще работи за всички в община Гърмен“, заяви Цветан Цветанов.

Пред пълната зала на читалището в село Дебрен кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Верхад Ислямов представи основните акценти в предизборната си програма. Приоритети в нея са работата по европейски проекти, които ще дадат възможност за разкриване на нови работни места, мерки за подпомагане на земеделието и особено на тютюнопроизводството като важен отрасъл в общината.

„Младите хора бягат от общината не защото няма работа, а защото няма разбиране. Всичките ми усилия ще бъдат насочени да превърна община Гърмен в по-добро място за живеене“, каза Верхад Ислямов.

В Дебрен Цветан Цветанов се срещна с учителския колектив на основното училище и с работници от цех за мебели. Срещи с избиратели имаше и в селата Огняново, Горно Осеново и Дъбница.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Башев е труп!00:22 - 15.09.2013
Верхад е Върхът!
!!!!!!!00:20 - 15.09.2013
САМО ВЕРХАД!.....ДОЛУ ПРОСТАКА БАШЕВ!!!!!!
фи22:04 - 14.09.2013
Тук не става въпрос за партия, тук става въпрос за личност. Сравнете курварина Башев и Верхад- няма повече да говоря.
до по горния19:30 - 14.09.2013
забравяш да кажеш че в задните редици се вижда и плетенския кмет агент,,ЛЕОНИД'с образование осми клас дясна ръка на цецо-конецо и кадровик на пп герб от сатовча до софия, ебах ти и наглата комунистическа измет наричаща себе си грагяни на европата.

FACEBOOK