Цветан Цветанов уважи празника на Благоевград

Снимки: ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията, Цветан Цветанов, присъства на тържествената сесия на Общински съвет – Благоевград, посветена на 106-ата годишнина от освобождението на Горна Джумая. Заедно с него гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията, Даниела Савеклиева, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, общински съветници, общественици и много граждани,

Цветан Цветанов призова присъстващите в залата на Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград да мислят поне по една минута на ден за България, защото това ще ни направи по-добри. „Такива паметни дати като 5. октомври ни дават възможност да се връщаме към историята и героите, които с делата си ни завещаха да бъдем единни и да мислим за Майка България“, подчерта той.

„Спомняйки си драматичните събития от 5 октомври, съхраняваме нашата идентичност, пазим историята, за да я предадем на поколенията след нас. Със своето дело освободителите на Пиринския край и връщането му в пределите на родината, ни дават пример как в името на една кауза мажем да се обединим, а днес повече от всякога имаме нужда от единение”, каза още в празничното си слово Цветан Цветанов.

По време на тържествената сесия бяха отличени и жителите на Благоевград, допринесли за неговото ръзвитие в различни сфери и области. Заедно с кмета на Благоевград Атанас Камбитов, председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов връчи наградите „Личност на годината” на 13 жители на Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK