Цветан Цветанов представи новия областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева

Цветан Цветанов, снимка: infomreja.bg, архив

На разширено заседание с общинските ръководства на ГЕРБ от Благоевградска област, зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи новия областен координатор на партията в региона Даниела Савеклиева. Отдавайки заслуженото на нейния предшественик Костадин Хаджигаев за положените максимални усилия в градежа на партийните структури, Цветанов изрази увереност, че новият областен координатор ще бъде достоен наследник на поста и ще води партията в правилната посока.

„Във връзка с това, че г-н Хаджигаев е достатъчно ангажиран като член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и като областен управител на Благоевградска област, с оглед подготовката за предстоящите парламентарни избори, взехме решение и нови лица да влязат в управлението на партията. По този начин ще се оптимизира работата, ще се създаде по-добра оперативност с цел реализиране на още по-добри резултати”, обобщи г-н Цветанов.

Присъстващите общински ръководители, организационни секретари, народни представители и кметове от ПП ГЕРБ, приветстваха новия областен лидер Даниела Савеклиева, заявявайки своята подкрепа в стоящите пред нея предизвикателства.

„Ще разчитам на помощта на всеки един от вас. За мен е важно да продължим диалога с гражданите и съм убедена, че всички заедно ще постигаме целите, обединени от идеята ГЕРБ”, заяви Савеклиева.

Общинските ръководства приветстваха и предложението на Цветан Цветанов постът на областен организационен секретар да заеме председателят на общинското ръководство на ГЕРБ-Сандански Георги Баханов. Окончателното решение за това ще вземе Изпълнителната комисия на партията на следващо свое заседание. Заедно, Даниела Савеклиева и Георги Баханов ще представляват ръководния партиен орган в Пиринско, който ще координира дейността на структурите по места.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK