Цветан Цветанов открива кампанията на Верхад Ислямов в община Гърмен

Верхад Ислямов, снимка: infomreja.bg, архив

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и депутат от Благоевградска област Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в Област Благоевград. На 12.09.2013 г. от 15:30 ч. Цветанов ще даде пресконференция в село Дебрен, Община Гърмен, на която ще представи кандидата за кмет от ПП ГЕРБ в Община Гърмен Верхад Ислямов.

Събитието ще се проведе в Народно читалище „Отец Паисий“ на село Дебрен, като в пресконференцията ще участват и останалите народни представители от ПП ГЕРБ в Област Благоевград Даниела Савеклиева, Любен Татарски, Митко Захов и Георги Андонов, както и тримата общински кметове на партията в областта Атанас Камбитов на Благоевград, Георги Икономов на Банско и Красимир Герчев на Разлог.

В село Дебрен Цветан Цветанов и кандидатът за кмет Верхад Ислямов ще се срещнат с учителите от училището в селото и с работници от мебелен цех „ЕТ Караибраимов и синове“.

В 17:00 часа Цветан Цветанов ще посети село Огняново за среща с избиратели, която ще се проведе в кафето на читалището.
В 18:30 ч. в село Горно Дряново депутатите и кандидат-кметът ще проведат среща с жители на селото, която ще се проведе в ресторанта на площада. В 19:30 ч. е насрочена среща с избиратели в село Дъбница.

 

КОМЕНТАРИ

БРАВО22:27 - 14.09.2013
Поздравления за ВЕРХАТ, КОЙТО В ТЕЗИ СМУТНИ ЗА ОБЩИНАТА ВРЕМЕНА СЕ ПРЕСТРАШИ ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ГРОЗЕН РИБНОВАЛИЯ. С НЕГОВИТА ИСТОРИИ СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. СРАМУЕАМЕ СЕ ДА КАЖЕМ ОТ КЪДЕ СМЕ, НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ СМЕ ИЗОСТАНАЛА И ЗАДРЪСТЕНА ОБЩИНА,С ПРОМИТИ ОТ БАШЕВ МОЗЪЦИ. ПАК Е ЗАПОЧНАЛ С НЕГОВИТЕ КОНДИКИ-ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ И МУЗИКА ЗА МУТАНТИТЕ В РИБНОВО, ЗА ДА ГИ ОБЛЪЧИ КАТО ГЛАДНО СТАДО ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО. ТОЙ РАЗЧИТА НА ТАКИВА АБОРИГЕНИ И НА КРЕМИКОВЦИ. Който го подкрепи, подкрепя общината ни да бъде сочена с присмех и подигравка от всички.Пак ще идват да снимат филми за нас и всички ще се чудят, че все още съществува толкова изостанал и прост народ в България.МИНКА-ТОВА ЗНАЧИ БАШЕВ. Рещавайте.
събудете се23:31 - 12.09.2013
Алооо!- Общината по поречието на Места дето е в някаква летаргия от много време насам ИМАТЕ ШАНС ДА СИ ПРОМЕНИТЕ БИТИЕТО НЕ ГО ПРОСПИВАЙТЕ!
до дъбраш19:54 - 12.09.2013
др. дъбраш, цецо-конецо е агент доносник, до него е поюков-агент олег(човек на доган),от другата му страна е кмета на плетена от пп герб агент ленко, или просто ми кажи кое пиленце на батко от герб не е копеле на мрачните комунистически служби, та не те разбирам за герб ли желаеш да гласувам или за дпс-агент манол, майка му стара аз съм объркан, помогни ми др. дъбраш.
0000016:36 - 12.09.2013
ИИИИИИИИИИИИИИ ЕДНАТА ШЕПА ГЕРБЕРИ ЯКО СА СЕ СТЕГНАЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ

FACEBOOK