Цветан Цветанов: ГЕРБ ще изпълни ангажимента си за разширяване на училището в село Рибново

Снимки: ГЕРБ

Разширяването на училището в село Рибново е поет ангажимент от ГЕРБ. Проектът ще се придвижи и ще бъде реализиран от следващото правителство на ГЕРБ, защото ние ще спечелим изборите. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевградска област Цветан Цветанов по време на среща с жителите на гърменското село Рибново.

Той подчерта, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с ДПС, нито с ДОСТ, нито с БСП . „За нас е важен всеки глас, за да изпълним всички ангажименти, които поемаме, за да имаме мнозинство в парламента, за да запазим стабилността на България”, каза още Цветанов. Той припомни, че ГЕРБ успя да стабилизира страната след управлението на кабинета „Орешарски”, от който правителството на Бойко Борисов наследи 5.5 млрд. лева дефицит, фалиралата банка КТБ и милиарди дългове за проекта Белене.

„Ще запазим икономическия ръст, ще продължим да развиваме туризма, за да бъде страната ни желана туристическа дестинация. Всичко написано в управленската програма на ГЕРБ е изпълнимо, защото лежи на точни икономически разчети”, каза Цветан Цветанов. Той поясни, че за ГЕРБ е важно да запази добрите отношения със съседните държави. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че България трябва да остане част от обединена Европа.

„Не трябва да допускаме БСП на власт. Не можем да позволим никой да отклони страната ни от правилния път на развитие. Всички трябва да подкрепим ГЕРБ с номер 11 в бюлетината, защото ГЕРБ е силната партия, която дава реални решения за България“, категоричен бе Цветанов.

Жители на село Рибново подчертаха, че не е ясно къде са потънали 18 млн. лева за изграждането на пътя Рибново-Осеново, който не съществува на картата. Те изтъкнаха, че това се е случило по времето на Тройната коалиция, когато кмет на община Гърмен е бил Ахмед Башев.

В дискусията с хората от Рибново се включиха областният координатор на ГЕРБ- Благоевград и втора в листата на партията Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 1 МИР Бисер Михайлов, Лазар Папазов, Пламен Поюков, Димитър Гамишев и Венцислав Хросинков.

 

КОМЕНТАРИ

шамишамиабракадабра08:38 - 22.03.2017
Лазето ша стане депутатин, ама след като е бил кмет на Хаджидимово, не ся, по-късно....боаднъч...
Debren22:52 - 21.03.2017
ГЕРБ наистина не са съваршени но поне не приютяват стари моми дето никой ги не иска имат достойнство и държат на имиджа си тая дебренска баба меца плаши норода а те я яхнаха с тях отврат забихте си нож сами в гърба. Всички в ДПС се извадизвадихте големи свалячи и жени не ви стигат та на стари моми пристанахте Вън ДПС вън
xixi20:40 - 21.03.2017
to samo ytreki pokrai cece
Безпартиен19:29 - 21.03.2017
Помня доста предизборни кампании. Помня как кандидат-депутатите на ДПС агитираха хората, че държат изключително много за мюсюлманите в Родопите, за поминъка им, за тютюна, чрез който хората в целия регион се препитават. Преди няколко дни ставам неволен свидетел на следното изказване от представители на ДОСТ: " За проблемите с тютюна са виновни ръководството на ДПС и г-н Пеевски". Горките хорица по селата слушат и ни един не се намери да им каже: "Та нали до вчера вие бяхте ДПС! " Господа от ДПС и ДОСТ, Защо не спрете да манипулирате това отрудено население с лъжите си. Защо не вземете да си заровите главите в пясъка, а брушурите, които раздавате не ги подарите на някой обществен нуждник, където ще имат по-голяма полза от тях. Българите- мюсюлмани вече не ви вярват и много правилно се вливат в други партии. ГЕРБ също не е съвършената партия, но за сега е най-доброто, което имаме в България.

FACEBOOK