Цветан Цветанов дарява компютри на училището в гърменското село Дебрен

снимки: infomreja.bg

10 компютъра за децата от училището в гърменското село Дебрен обеща да подари заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. "Дарението ще стане след предизборната кампания за кмет на общината, за да не се изтълкува неправилно от опонентите ни", обясни той пред целия учителски колектив, който го посрещна тържествено. 

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Верхад Ислямов е помощник-директор в ОУ "Св. Климент Охридски" в с. Дебрен и по негово предложение Цветан Цветанов и депутатите Даниела Савеклиева, Георги Андонов и Любен Татарски, както и бившият шеф на Държавната агенция за закрила на детето Калин Каменов и останалите гости посетиха учебното заведение след дадения официален старт на предизборната кампания на кандидат-кмета на община Гърмен Верхад Ислямов. 

Директорът на школото Верхад Топчиев подари на Цветан Цветанов гравирана писалка с името на училището, а колегите на кандидата за кмет пожелаха на заместник-председателя на ГЕРБ с подарената му писалка да разпише поздравителния адрес към Верхад Ислямов на 30 септември.

"От 2004 година не сме получили от общината и лев. Не се осигурява и финансиране за маломерните паралелки в училищата в цялата община", сподели директорът. Топчиев и целият колектив заявиха, че единственото, което е направено за последните близо 10 години е именно тяхна заслуга.

Работещите в училището участвали в изграждането на другия училищен корпус, оставали след работа и организирали бригади през почивните дни и ваканциите, като строителните дейности ръководел помощник-директорът Верхад Ислямов.

"Надяваме се невероятните си умения и човечност Верхад Ислямов да пренесе и в община Гърмен след 29-и септември", споделиха пред Цветан Цветанов педагозите от училището в Дебрен.

„Колективът ни е прекрасен и задружен, сред нас има учители от всички партии и етноси, но за разделение и дума не може да става. Учителите са изключителни професионалисти и затова  децата и родителите много ги уважават. През миналата година дори нямаме неизвинени отсъствия. Няма и наказани учители", каза директорът Верхад Топчиев, като подчерта, че за добрия макроклимат в школото основен принос има и кандидат-кметът Верхад Ислямов.

Топчиев се похвали, че от цялата община най-много приетите студенти има от Дебрен. Той даде пример, че само в Софийския университет от селото тази година са приети 14 студенти.

ОУ "Св. Климент Охридски" само след броени дни ще посрещне около 240 ученици, от които 35 първокласници и 25 деца в подготвителната група.

Колегите на кандидат-а за кмет на община Гърмен Верхад Ислямов поканиха Цветан Цветанов и депутатите Даниела Савеклиева, Георги Андонов и Любен Татарски на 30 септември заедно да отпразнуват победата на Ислямов.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА НА ВЕРХАД ИСЛЯМОВ В ОБЩИНА ГЪРМЕН

 

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

rrrrrrrrrr22:35 - 14.09.2013
ВЕРХАД И ЖЕНА МУ СЪЛЗЕТКА СА ПРЕКРАСНИ ХОРА. ВСИЧКИ ОТ ДЕБРЕН ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ, А БАШО АПАШО ЩЕ ГЪЛТА ЖИВИ ЖАБИ.
ggg22:32 - 14.09.2013
Оная смокова глава Бащев като го избрахте да не беше по-готов. Пълно е с глупаци в тоя чеч, ей.
~~~16:01 - 14.09.2013
ne mislq che Verhad e gotov na tazi stapka,ne bi se spravil
do ceco-hitlera07:23 - 14.09.2013
компютрите след изборите, нанай- маро за да не се тълкувало погрешно, да еба и гявола софийски,а химикалката след изборите си я наври в газъ.

FACEBOOK