ЦСКА надви Пирин с 3:1

снимка: infomreja.bg, архив

Първа победа през сезона срещу Пирин Балканстрой (Разлог) постигна мъжкият ЦСКА (София), след като се наложи с 3:1(25:19, 21:25, 25:16, 25:20) във втория мач от полуфиналната серия в зала Васил Симов. В залата феновете на червените подкрепяха неистово любимците си, а на трибуните имаше и момиче в народна одежда в чест на днешния Лазаровден. Агитката се бе снабдила с червени флагчета, които развяваше при всяка успешна атака на играчите на Александър Попов. От Разлог пристигнаха около стотина привърженици, които също показаха, че могат да бъдат гласовити.

ЦСКА започна много добре четвъртия гейм и поведе с 4:2. При първото техническо прекъсване ЦСКА дръпна с точка, но след това отново увеличи аванса си на 2 точки. При 10:7 Миро Живков поиска прекъсване в опит да вдигне духа на възпитаниците си.  Но и това не помогна и ЦСКА дръпна с 12:8. Разликата все повече се увеличаваше в ползата на момчетата на Сашо Попов - 15:11 и 16:12 при втората техническа пауза. ЦСКА приключи всичко в мача след 25:20.

За малко да погледа през залата мина и спортният министър Свилен Нейков, който застана до легендата на Червените Борислав Кьосев.

Третият мач е в понеделник в Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK