ЦСКА играе в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Срещата реванш от турнира за купата на България между отборите на ЦСКА и Чавдар Етрополе ще се играе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Това са решили собственикът на Чавдар Емил Димитров и шефът на ЦСКА Георги Илиев.

"Имах разговор с Майкъла, който изрази сериозно притеснение, че заради лошото време и падналия сняг играчите на ЦСКА могат да се контузят. Точно затова разговарях с кмета на Благоевград Атанас Камбитов, който ме увери, че времето там позволява да се играе футбол. Освен това той ми заяви, че ще даде стадионът да се ползва безплатно и на ЦСКА няма да му се наложи да плаща наем. Ние сме готови да играем, където и да е. Важно е да се запази здравето на футболистите. Оттук нататък решението е в ръцете на Майкъла и ЦСКА. Вариантът с Благоевград за мен е доста добър, не виждам нищо лошо мачът да се играе там. Със сигурност ще се съберат много привърженици на ЦСКА, тъй като регионът е пълен с цесекари", заяви един от основните хора в "ЦСКА- Възраждане".

Армейците и втородивизионният Чавдар Етрополе се срещат в събота от 13 часа. В първата среща „червените” взеха комфортна преднина от 2:0.

От днес обаче в Благоевград вали сняг, който вече натрупа снежна покривка и поставя под въпрос провеждането на срещата. До неделя има време, но общинското предприятие "Спортни имоти" трябва да се погрижи за терена и да изчисти снега до 15 декември.

 

КОМЕНТАРИ

the green13:58 - 11.12.2012
Не искам да гледам в Благоевград разни селски отбори - ЦСКА, ЛС или ветрополе. Искам да гледам Пирин! Само Пирин!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK