600 000 лева превежда правителството на община Гърмен за инфраструктурата

Снимка: Infomreja.bg

600 000 лева ще бъдат преведени по бюджета на община Гърмен за изпълнение на проект „Ремонт реконструкция и рехабилитация на улици в селата Рибново, Дебрен, Дъбница, Долно Дряново, Горно Дряново, Осиково, Крушево и Ореше”.

Вчера, на заседание на Министерски съвет, бе гласувано решение да се преведат допълнителни средства по бюджетите на осем общини от област Благоевград, както писа ИНФОМРЕЖА.

Една от тях е община Гърмен, съобщи народният представител от ПП ГЕРБ Александър Мацурев от Банско.  

„С тези средства ще свършим много и добра работа за жителите на община Гърмен и отделните населени места. Наистина е голяма нуждата в повечето от селата в общината ни да се извърши рехабилитация и реконструкция на улиците, което тотално ще подобри облика и инвеститорския интерес“, сподели кмета Минка Капитанова.

„По време на този си мандат кметът Минка Капитанова може да се похвали с добри резултати. Отпуснатите на общината ни средства са вероятно оценка за водената от нея правилна политика, въпреки че тя не е кмет на ГЕРБ. Извършиха се множество положителни промени, както в инфраструктурата така и в социалните дейности. Спечелени бяха доста проекти, благодарение на които макар и частично се промени облика на много от селата в общината ни. Резултатите от работата на кмета и администрацията се виждат и се надяваме голямата сумата отпусната от правителството да бъде оползотворена стопански и по предназначение“, коментираха жители на Дебрен, Хвостяне, Рибново и др.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK