БДЖ търси работници в Дупница, предлагат обучение

Снимка: Infomreja.bg, архив

Голям брой свободни места са разкрити в "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД, което накара ръководството на компанията да търси кадри в Дупница. С писмо до кмета на общината инж. Методи Чимев, от железопътната компания отправят молба за сътрудничество и привличане на кадри.

"На всички кандидати, които не притежават необходимата квалификация сме готови да поемем обучението в Център за професионално обучение към БДЖ. През времето на обучение на курсистите се осигурява издръжка в размер на минимална работна заплата и безплатно пътуване от и до дома, а след приключване на обучението ще бъдат незабавно назначени", допълват в информацията от БДЖ.

Свободните работни места са за - локомотивен машинист, помощник-машинист, ръководител движение, електротехници, шлосери по ремонт на локомотив и вагони, маневрист, стрелочник, кондуктори, техник-механик, ревизор на вагони, заварчици, работници по ремонт и други.

"Освен трудов договор, кандидатите ще получават социален пакет - сума срещу ползване на отпуск, ваучери за храна, достъп до бази за спорт, отдих и туризъм на преференциални цени, безплатно пътуване в цялата жп мрежа", допълват от ръководството на компанията.

За привличането на кадри, стартира и стипендиантска програма, както за завършили, така и за обучаващи се като им се поема семестриалната такса или изплащат стипендии.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK