Цяла гвардия от крадци, пияни и дрогирани шофьори са заловени в Благоевградско

Снимка: Infomreja.bg

В полицейските управления в Якоруда, Гоце Делчев, Елешница и Петрич през почивните дни са образувани десетки бързи производства срещу пияни, дрогирани и извършители на кражби, които са предадени в съответните съдилища за постановяване на наказания, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

Бързи производства за извършени престъпления са започнати в петък срещу: А.Л. на 18 г. от Якоруда – управлявал лек автомобил „Ауди А 8“ с 1,36 промила алкохол в издишания въздух; срещу 34-годишния И.Я. от Гоце Делчев, спипан вчера да управлява лек автомобил „Опел Астра“ с 1,38 промила алкохол, и К.С. на 57 г. от Елешница – управлявал в нетрезво състояние лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 1,36 промила.

От днес е започнато бързо производство за извършено престъпление срещу Николай Караголов на 28 г. от с. Ключ, който снощи около 02:40 часа в Петрич е спипан от униформените да управлява лек автомобил „Ауди А3“ след употреба на канабис.

49-годишният Е.Д. от Петрич пък е предаден на съда за управление на мотоциклет „Кимко Агилити 125“ без да притежава валидно СУМПС.

С повдигнато обвинение е и А.А. 36 г. също от Петрич, за това, че е управлявал мотоциклет „Сузуки“ без регистрационни табели, с номер на рама, нерегистриран по надлежния ред.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK