Дупничанка с поредна благотворителна инициатива! Дарява спестяванията си за децата на отец Иван

Снимка: Infomreja.bg

Дупничанката Виолина Бекирова поде поредна благотворителна инициатива. Този път тя е насочена към приюта на отец Иван в Нови хан.

29-годишното момиче, което е известно сред съгражданите си като добрата фея, реши да дари всичките си спестявания, за да подпомогне отоплението на децата в приюта.

„Само преди ден ми се обади още един човек, който пожела анонимност. Той също ще дари лични средства, за да помогнем по някакъв начин на отец Иван. Разбрах, че им трябват дърва - най-малко 200 кубика, за да изкарат зимата. Не само за приюта в Нови хан, но и за този в Якимово, в който живеят близо 200 души“, обясни пред ИНФОМРЕЖА, Бекирова.

Младата жена от 3 години се занимава с благотворителност и единствената й цел е да помага на социално слаби хора и домове.

Сред последните кампании на Виолина е тази за 8-годишно момиченце от София, което се нуждаеше спешно от дрехи и обувки за зимата.

„Много е важно човек да помага. По този начин не си даваш парите на вятъра и в същото време правиш другите щастливи. Няма нищо по-хубаво от това“, каза още пред репортер на ИНФОМРЕЖА, Виолина.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK