Цирковият спектакъл в Кюстендил препълни залата на общинския театър

Снимки: Infomreja.bg

Празничният спектакъл, посветен на Деня на цирковото изкуство, премина при голям успех в Кюстендил. Залата на общинския драматичен театър бе препълнена от малки и големи почитатели на цирка.

Водещ бе небезизвестният Драго Драганов, а в програмата взеха участие български артисти - утвърдени имена в бранша.

Инициаторът за този спектакъл, кюстендилецът Християн Паунов представи дресура на котки и баланс върху опъната тел. Негова асистентка бе очарователната Мартина Христова, която следва актьорско майсторско.

В спектакъла се изявиха и дуо "Миракъл", които впечатлиха с факирски игри и игра с ножове, а синът им Мартин Алексиев представи атракционен номер с екзотични животни.

Изключително впечатляващ и запомнящ бе номера "Кристал баланс", изпълнен от Николай Коев - носител на наградата "Икар" за цирково и вариететно изкуство за 2018. 

На сцената се изявиха Еми Велкова - въздушни номера и Николета Станойкова, която допълваше изпълнението на Еми с красивия си глас. За доброто настроение наа публиката се погрижи и клоунът Яшко.

Спектакълът завърши с песента "Моя страна, моя България", в изпълнение на Драго Драганов и Николета Станойкова. Поздравителен адрес бе изпратен от кмета на община Кюстендил Петър Паунов, цветя бяха поднесени от община Кюстендил и ДГ "Слънце".

 

 

КОМЕНТАРИ

Сисо13:59 - 28.04.2018
Колегите пак ли излизаха на сцената с пликове от кауфланд и скъсани костюми? Тази година ще се събере най добрата програма от Африка, та може ако е имало артисти с тен да ги привлечем при нас за да не излагат Паунов! А Балкански не споменавайте щото по написаното тук се подразбира, че са под нивото ви, но най важното е че хората са си платили и г-н Паунов и компания са доволни!
Вени10:05 - 24.04.2018
Г-жо Панагонова гледала съм 2пъти цирк Балкански но незнам защо правите сравнение с тях в него 90процента от артистите са от чужбина не отричам техния талант но в случая тук се бяха събрали млади български таланти в цирковото изкуство които направиха представление по повод деня на цирка не ви прави чест че не оценявате труда им не ви е харесало излизате и край но думите не ви отиват на каквато възраст и да сте.
Лилия Асенова - Димчева23:27 - 23.04.2018
От годи живея в Германия,гледала съм дори цирк Кроне, имам база за сравнение, миналата година гледах Балкански, еми не ми хареса... а пък и се радвам , че артистите са избрали Кюстендил за града в който да отбележат своят празник, защо Балкански не дойде в Кюстендил за празника с "великата" си програма, а и с тези цени на билетите - миналата година оставих 80 лева, дъщеря ми и омръзна програмата още преди паузата и трябваше да си тръгнем, дори и не разбрах дали в програмата имаше животни. Аз поне с това свървам цирка и затова водя децата си на цирк, надявам се ако тази година имам възможност да посетя цирк Балкански да видя нещо по различно и грандиозно отговарящо на цената.
Кирил23:02 - 23.04.2018
Ама така си кажете госпожо Панагонова, ако въобще сте госпожа и сте Панагонова, кажете си че сте поставено лице което трябва да оплюе спектакъла за сметка на цирк Балкански, нека хората да разберат за какво иде реч и защо сте толкова люта :) :) :)
Елисавета Панагонова15:02 - 23.04.2018
Уважаеми съграждани, г-н Християн Паунов, г-жа Росица Димчева, г-н Иван Веселинов, г-жа Вени и г-н Сисо, Не мога да поздравя организаторите и участниците във въпросната халтура, които са създали „толкова много емоции на малки и големи“, но мога да им препоръчам само едно – отидете и изгледайте поне един спектакъл на цирк „Балкански“! Ако прочетете това, тогава Ви пожелавам един динамичен, прекрасен и стремителен ден!
Сисо15:27 - 22.04.2018
Грозни думи се казаха тук!
Вени09:04 - 22.04.2018
Г-жо Панагонова Вие защо не се качихте на сцената да покажете вие какво можете пък ние да ви обсъждаме по подобен начин с обиди. Аман от ''умни''критици като не ви е харесало излизате и край какво повече обсъждате кой какво и къде стигнал кой ви дава това право и кой ви иска мнението. Поздрав за организатора и участниците създадохте много емоции на малки и големи!
Х.Паунов17:53 - 21.04.2018
Искам да благодаря на всички, които ни уважиха с присъствието си и останах до края, благодаря на г-н Ненов и персоналът на театъра и не на последно място на своите колеги. Не искам да навлизам в престрелки с когото и да било, просто на когото не му е било приятно следващият път не е поканен.
Иван Веселинов17:34 - 21.04.2018
Г-жо Панагонова, критикувате целият спектакъл без да сте го изгледала, невероятен, неповторим и уникален са моите думи, оценявате труда на артистите като ПОЗОР, а аз оценявам вас като един от съгражданите ,които ми дават повод за срам. Ke e ли позорно да давате такива остри мнения и обиди на расово ниво без дори да познавате хората, колкото и да увеличавате шрифта думите ви няма да променят моето мнение, защото аз за 2 часа се разтоварих от ежедневните си проблеми за което благодаря на артистите и непременно ще посетя и други спектакли представени от тези артисти. Госпожо Панагонова и не си правете труда да посещавате повече театъра, явно той не е вашето място, живейте си във вашият грозен свят!
Елисавета Панагонова16:06 - 21.04.2018
СЪГРАЖДАНКО ДИМЧЕВА,не го догледах ! Явно след като си тръгнах се.е.показало истинското ВИСОКО ИЗСКУВСТВО НО КАКТО КАЗВА НАРОДА,,ДЕНЯТ СИ ЛИЧИ ПО ЗАРАНТА,, НО ВИЕ ЯВНО СТЕ ДАЛБОКА ПОЗНАВАЧКА НА ЦИРКА ЩОМ СЕ ЗАСТЪПВАТЕ ЗА ТАЗИ ГРОТЕСКНА ПОЛЮЦИЯ ЗАЛЯЛА ГРАДЪТ НИ КАТО ЕДНА ДОЛОРЕС ИБАРУРИ.....ГОСПОД ДА ПАЗИ И ДА ВАРДИ !!!!!!
ПОКАЖИ ОЩЕ 4 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода l9n