Цирковият спектакъл в Кюстендил препълни залата на общинския театър

Снимки: Infomreja.bg

Празничният спектакъл, посветен на Деня на цирковото изкуство, премина при голям успех в Кюстендил. Залата на общинския драматичен театър бе препълнена от малки и големи почитатели на цирка.

Водещ бе небезизвестният Драго Драганов, а в програмата взеха участие български артисти - утвърдени имена в бранша.

Инициаторът за този спектакъл, кюстендилецът Християн Паунов представи дресура на котки и баланс върху опъната тел. Негова асистентка бе очарователната Мартина Христова, която следва актьорско майсторско.

В спектакъла се изявиха и дуо "Миракъл", които впечатлиха с факирски игри и игра с ножове, а синът им Мартин Алексиев представи атракционен номер с екзотични животни.

Изключително впечатляващ и запомнящ бе номера "Кристал баланс", изпълнен от Николай Коев - носител на наградата "Икар" за цирково и вариететно изкуство за 2018. 

На сцената се изявиха Еми Велкова - въздушни номера и Николета Станойкова, която допълваше изпълнението на Еми с красивия си глас. За доброто настроение наа публиката се погрижи и клоунът Яшко.

Спектакълът завърши с песента "Моя страна, моя България", в изпълнение на Драго Драганов и Николета Станойкова. Поздравителен адрес бе изпратен от кмета на община Кюстендил Петър Паунов, цветя бяха поднесени от община Кюстендил и ДГ "Слънце".

 

 

КОМЕНТАРИ

Сисо13:59 - 28.04.2018
Колегите пак ли излизаха на сцената с пликове от кауфланд и скъсани костюми? Тази година ще се събере най добрата програма от Африка, та може ако е имало артисти с тен да ги привлечем при нас за да не излагат Паунов! А Балкански не споменавайте щото по написаното тук се подразбира, че са под нивото ви, но най важното е че хората са си платили и г-н Паунов и компания са доволни!
Вени10:05 - 24.04.2018
Г-жо Панагонова гледала съм 2пъти цирк Балкански но незнам защо правите сравнение с тях в него 90процента от артистите са от чужбина не отричам техния талант но в случая тук се бяха събрали млади български таланти в цирковото изкуство които направиха представление по повод деня на цирка не ви прави чест че не оценявате труда им не ви е харесало излизате и край но думите не ви отиват на каквато възраст и да сте.
Лилия Асенова - Димчева23:27 - 23.04.2018
От годи живея в Германия,гледала съм дори цирк Кроне, имам база за сравнение, миналата година гледах Балкански, еми не ми хареса... а пък и се радвам , че артистите са избрали Кюстендил за града в който да отбележат своят празник, защо Балкански не дойде в Кюстендил за празника с "великата" си програма, а и с тези цени на билетите - миналата година оставих 80 лева, дъщеря ми и омръзна програмата още преди паузата и трябваше да си тръгнем, дори и не разбрах дали в програмата имаше животни. Аз поне с това свървам цирка и затова водя децата си на цирк, надявам се ако тази година имам възможност да посетя цирк Балкански да видя нещо по различно и грандиозно отговарящо на цената.
Кирил23:02 - 23.04.2018
Ама така си кажете госпожо Панагонова, ако въобще сте госпожа и сте Панагонова, кажете си че сте поставено лице което трябва да оплюе спектакъла за сметка на цирк Балкански, нека хората да разберат за какво иде реч и защо сте толкова люта :) :) :)

FACEBOOK