Пешеходка загина на "зебра" в Троян

Снимка: Infomreja.bg, архив

Водач блъсна жена и избяга, издирват го

Отново!

Вчера около 19.55 ч. на ул. "Христо Ботев" в Троян, 46-годишен мъж при управление на автомобил "Инфинити", на права пътна отсечка е блъснал пресичащата платното 87-годишна жена.

Пострадалата незабавно е откарана в троянската болница с различни наранявания, където малко по-късно е починала.

Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ-Попово, издирват водач, причинил ПТП и напуснал местопроизшествието.

На 13.10. около 19 ч. в община Попово неустановено до момента моторно превозно средство, движещо се в посока гр. Попово- с.Зараево, е блъснало самоделно направена ръчна количка, тикана от движеща се в лявата страна на пътя 69-годишна жена от Попово, в резултат на което жената е паднала встрани от пътното платно.

Вследствие на пътния инцидент пострадалата е получила фрактура на бедрена кост и е настанена за лечение в МБАЛ-Търговище без опасност за живота й. 

Днес в 10,14 ч е получен сигнал на тел. 112 в оперативната дежурна част на ОД МВР-Търговище, за пътен инцидент в община Търговище – в с. Голямо Ново, на пътя гр. Търговище-гр. Попово, между два леки автомобила. Към мястото на произшествието своевременно са насочени полицейски и медицински екипи.

По предварителна информация пътуващ в посока Попово-Търговище лек автомобил „Фолксваген Туарег“ с търговищка регистрация се е блъснал в спрял по неустановени засега причини напречно на пътното платно лек автомобил „Лада“, също с търговищка регистрация.

По първоначални данни пострадали в пътно-транспортното произшествие са двама души – мъж и жена, пътували в лекия автомобил „Лада“, които са откарани за преглед в болница.

 

    

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK