Членовете на Детския парламент в Благоевград раздадоха 200 балона на 1 юни

Снимки: Младежки дом - Благоевград

Пъстра програма за малки и големи организира община Благоевград по повод 1 юни – Международния ден на детето.

За поредна година членовете на Детски парламент в Благоевград дариха радост на децата, като ги изненадаха с 200 пъстроцветни балона.

Зам.-председателят на парламента Елизабет Китанова се обърна към децата с думите: "Скъпи деца, Международният ден на детето е най-слънчевият, най- веселият и жизнерадостен празник, защото е посветен на вас, децата от целия свят. Вашите усмивки, светлинките в детските ви очички, правят този ден вълнуващ и незабравим и за нас по-големите каки и батковци от Детски парламент - Благоевград.

Вие сте най-хубавият подарък в живота ни, нашето бъдеще, нашата надежда и вяра в доброто и красивото. Подаряваме ви цялата си обич и ви пожелаваме, дори когато ви е трудно да не губите детското си очарование, да останете весели и слънчеви деца, искрени, обичливи и щастливи. Нека детството ви бъде едно приказно приключение с безкрайни игри, много приятели, веселие и смях.

Бъдете здрави, винаги усмихнати, мечтайте и помнете, че много ви обичаме! Днес е вашият празник, а ние се опитваме да го направим незабравим за вас с цялата ни обич и всеотдайност. Вие заслужавате най-топлите чувства, най-хубавите подаръци и един красив свят, в което се случват чудеса и се сбъдват мечтите ви. Нека вълшебството и магията на този ден ви донесат обич, безгрижно детство, много игри, смях и приятели. Честит празник!". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK