Членовете на БСП в Хаджидимово предпочитат коалиция за президентския вот

Снимки: Личен архив

Повечето от членовете на БСП в община Хаджидимово са попълнили анкетните си карти в полза на коалиционно участие на партията им в президентските избори наесен, научи ИНФОМРЕЖА.

Това сочат повечето от мненията на местните социалисти, изразени в анкетните карти, с които партията на Корнелия Нинова провежда в цялата страна вътрешнопартийно допитване за най-удачния вариант за участието на БСП на изборите за президент и вицепрезидент на Република България.

На втория въпрос: кои да са формациите, с които БСП да издигне обща кандидатура за президент при евентуална коалиция, на първо място партийните членове в Хаджидимово са посочили партията на Георги Първанов - АБВ, следвана от „Движение 21” на Татяна Дончева, Атака на Волен Сидеров, ВМРО на Красимир Каракачанов, НФСБ на Валери Симеонов и други.

Запознати коментираха, че в много от анкетните карти като коалиционен партньор за президентските избори фигурират ДПС и други малки, предимно леви формации от пребогатата българска политическа палитра.

От днес до 3 юли в БСП-Хаджидимово започва обобщаването на резултатите от вътрешнопартийното допитване за участието на левицата в президентските избори, в което право на участие имат само редовните членове. Такъв е регламентът за всички структури на столетницата в страната. Протоколите и анкетите с проведеното допитване на 3 юни трябва да бъдат представени в централата на БСП в столицата.

Миналия ден местната структура на БСП в Абланица се увеличи с още двама новоприети млади социалисти. Фермерите Асен Газиев и Юсеин Имамов бяха официално приети за членове на БСП-Абланица на събрание, проведено в прохладна беседка сред природата край селото, гарнирана с другарски обяд.

Общинското ръководство на БСП-Хаджидимово благодари на новия председател на основната партийна организация в Абланица Алмаз Таиров за отличната организация относно провеждането на допитването сред членовете на местната структура на БСП. 

Таиров бе избран за лидер на БСП в Абланица преди няколко месеца. 

 

Новият председател на БСП в Абланица Алмаз Таиров

КОМЕНТАРИ

Борянин16:49 - 01.07.2016
Боянин ти си тъпо и просто копеле, гравитираш около Нинова за 25000 лева да изплатиш дълговете си, но тя те ползва, правиш свирки на Тигъра и на Лиско направи коалиция с тях, бе пияно наркоманище.
Еб*чев11:18 - 29.06.2016
А бе Жостовски социалисти,атаката, вие на пикник ли сте или на делово партийно мероприятие?При вас всичко е като на порнографски филм!Каквито са ви водачите, такива сте и вие!!!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK