Членове на ВМРО популяризират вижданията си по темата за двойния стандарт в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Членове на ВМРО популяризират вижданията си по темата за двойния стандарт в Кюстендил. „Идеята да има Европа на две скорости никак не ни се нрави, както и това да бъдем във втората скорост, тъй като смятаме, че всички държави членки на ЕС са абсолютно противопоставени, както и техните граждани и за нас е абсолютно недопустимо да има какъвто и да било двоен стандарт“, каза за ИНФОМРЕЖА политологът Любомир Милошев.

Пакетът „Мобилност“ и промените с правилата за командированите работници, както и хранителния апартейд също са сред засегнатите теми.

Утре 31. май представители на ВМРО ще бъдат отново в Кюстендил. В неделя от 11.00 часа в залата на Килийното училище в областния град ще се осъществи среща с Ангел Джамбаски в качеството му на български представител в Европейския парламент. Срещата ще бъде отворена за гражданите, които ще могат да зададат своите въпроси и да изкажат мнението си по темите.

Представителите на ВМРО раздаваха днес в центъра на Кюстендил на граждани патриотична литература - книги на европейски учени, книги за Пейо Яворов и Гоце Делчев, брошури насочени срещу двойните стандарти и други.

 

Снимки: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK