Членове и основатели на „Пирин СС“ се събраха на новогодишен банкет

снимки: infomreja.bg

Близо 50 членове на фен клуб „Пирин СС“ се събраха на новогодишен купон във „веселите“ къщички пред сградата на кметството в Благоевград.

Бившият и настоящият председател на клуба – Кирил Ваклинов и Константин Капчин, основатели и новоприети членове бяха част от празнуващите. Специално за банкета дойдоха и фенове от Австрия, Португалия и Испания, които са сред съучредителите на „Пирин СС“.

„Временно сме се оттеглили от футболния живот в Благоевград заради нападките, че именно ние носим вина за разрухата в Пирин. Оставяме „истинските“ фенове от клуб „Реален“ с председател Димитър Сукалински-Банскалията да се занимават с организирането на подкрепата за отбора и им желаем успех“, коментира 23-годишният лидер на „Пирин СС“ Капчин, който е най-младият член на клуба.

Футболните фенове вдигнаха наздравици за по-доброто бъдеще на ФК „Пирин“ и си пожелаха догодина любимият им отбор да се завърне в професионалния футбол, а детско-юношеската школа да се възроди.

„Заставаме зад новото ръководство на отбора в лицето на Иван Чапов, Петър Михтарски и Ивайло Андонов и им желаем попътен вятър. Ако решат, че имат нужда от нашата подкрепа, ние сме насреща – отворени сме за срещи и преговори“, каза Константин Капчин.

Над 150 са членуващите в „Пирин СС“, само преди дни са приети 10 нови членове. Сред тях е и бизнесменът Сергей Сукалински, който декларирал готовност да подпомогне клуба.

 

 

КОМЕНТАРИ

марина18:22 - 28.12.2011
Чудни сте,има и отсъстващи,но то си е за тяхна сметка :))))))
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK