Читалище „Братство“ обяви класираните в онлайн конкурса „Пролет в Кюстендил“

Снимка: Infomreja.bg

В конкурса се включиха 253 участника от страната

Читалище „Братство 1869” и читалище „Пробуда“ – Кюстендил, обявиха класираните на първите три места в различните категории и групи от Националния онлайн конкурс „Пролет в Кюстендил“ 2020.

Конкурсът за ученици до 12 клас се проведе в четири направления – рецитиране на стихотворение, изпълнения на песен или музикален инструмент и рисунка.

В него се включиха 253 участника от страната.

Жури в състав Иван Андонов, председател на Читалище „Братство 1869“, Адела Харалампиева и Любомир Борисов – музикални педагози, Людмила Христова и Силвия Каралийска – преподаватели по изобразително изкуство и литератора Благой Ранов определи участниците, които продължават да се борят за награда на публиката.

Отличените видеоклипове са публикувани на Facebook страницата на Читалище Братство Кюстендил и стартира гласуването за Награда на публиката за всяка категория, което ще бъде прекратено на 13-и април 2020 г. в 17.00 часа.

На 14-и април 2020 г. в 10.00 часа ще бъдат обявени крайните резултати.

Всички класирани на първите три места в различните групи и Наградата на публиката ще получат диплом и предметни награди осигурени от читалище "Братство 1869" и читалище "Пробуда 1961" - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK