Пореден палеж на коли в автокъщата на Илко Ламбрев от Мосомище, горяха 4 автомобила

Снимка: Infomreja.bg

Четири автомобила бяха подпалени отново тази нощ в автокъщата на Илко Ламбрев, която се намира в Гоце Делчев.

Това е поредното посегателство над бизнеса на младия мъж, който от извество време е подложен на палежи на автомобили в автокъщата му, както и на стрелби по собствения му лек автомобил „Мерцедес“ с цел сплашване.

Около 04:10 часа тази сутрин дежурните огнеборци от РСПБЗН-Гоце Делчев, са получили поредния сигнал за палежа, при който са засегнати четири леки автомобила.

Отзовалият се противопожарен екип е погасил пламъците, а причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

Запознати коментираха, че вече няма съмнение, че пожарите са умишлени. Има образувани и досъдебни производства по случаите от април тази година.

На 22.04. изгоряха два автомобила „Мерцедес“ и „Нисан“ в сервиза на Ламбрев на ул. „Панаирски ливади“.

И двата автомобила бяха собственост на Ламбрев.

Месец преди това мерцедесът на Ламбрев стана обект на стрелба с въздушна пушка, от която бяха нанесени сериозни щети.

Хората от Мосомище тогава предположиха, че става въпрос за сплашване, сега обаче масовите слухове, които се носят са, че палежите и посегателствата с цел съсипване на бизнеса му.

Булевардните клюки в Гоце Делчев и Мосомище говорят за любовен трийгълник, в който Ламбрев имал връзка със съпругата на негов колега със същият бизнес, което според слуховете е причина за посегателствата и палежите в автокъщата му.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

ти даа видиш09:50 - 24.05.2018
и двамата са боклуци
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK