С червени сърчица посрещнаха учители и ученици от Първо ОУ в Гоце Делчев на Свети Валентин

Снимки: Първо ОУ - Гоце Делчев

Учениците от Ученическия съвет на Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев успешно реализираха поредната си инициатива. Рано сутринта днес те посрещнаха идващите на училище ученици с червени сърчица. Валентинки по случай Свети Валентин получиха и учителите, с които учениците от школото засвидетелстваха своето уважение и любов към преподавателите си.

Всяко едно от раздадените на учениците червени сърчица бе номерирано. В две кутии - синя и червена, момчетата и момичетата избираха своето номерче. Така през целия ден те търсиха своята половинка. Малките възпитаници на школото пък получиха по едно розово сърце.

Част от инициативата на Ученическия съвет в днешния ден бе и презентацията под надслов "Св. Валентин или Трифон Зарезан?". Всеки клас, учителите и служителите в училището получиха и своя подарък, а именно ръчно изработена от членовете на съвета книжка във вид на сърце, като всички си пожелаха добротата, красотата и любовта да са винаги в сърцата им.

 

КОМЕНТАРИ

Анна09:11 - 15.02.2018
Категорично против съм в училище учителите да се занимават и да подтикват децата да отбелязват несвойствени празници за нас. Ние сме източно православни християни и си имаме празници за празнуване. Уважавам всички с друго вероизповедание и и ги поздравявам на техните празници, но техните празници не са мои. Изкривихте всичко в нашата държава и объркахте децата с клоунади за Хелуин, Свети Валентин и всичко друго, но така и не ги научихте на християнските ценности завещани им от дедите, не направихте пищни спектакли за деня на християнското семейство. Не Ви разбирам уважаеми "учители" !?
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK