ЧЕЗ подобряване на електрозахранването в Дупница, Бобошево и Кочериново

Снимка: Infomreja.bg

432 000 лв. влагат в модернизация на възлови станции

ЧЕЗ Разпределение България инвестира в мащабна модернизация на възловите разпределителни станции в гр. Дупница и с. Слатино, общ. Бобошево.

Компанията влага в реализацията на обектите 432 000 лв. и след нейното изпълнение ще се подобри качеството и сигурността на електрозахранването  за 5000 домакинства и стопански клиенти в селата Крумово, Мурсалево, Фролош, Цървище, Боровец, Бураново и Драгодан в община Кочериново, в село Слатино, община Бобошево, и в гр. Дупница.

Реконструкцията на възловите станции обхваща модернизация на всички електрически съоръжения и апарати, с което се постига оптимизиране на техническите параметри, увеличение на експлоатационния живот и повишаване на надеждността  и безопасността на работа.

Подменят се всички части и компоненти с нови, извършва се модернизация на съществуващите системи за защита, контрол, измерване и сигнализация и се въвежда нова система за управление от разстояние.

По този начин ще се намалят времето за локализиране на аварии и прекъсванията на електрозахранването на клиентите на дружеството в посочените райони.

ЧЕЗ Разпределение е предприела всички необходими мерки за недопускане на изключвания на електрозахранването по време на ремонтните дейности. За да подсигури комфорта на клиентите, компанията е осигурила временни уредби, към които е прехвърлила захранващите региона съоръжения.

Планирани прекъсвания се очакват еднократно, само при възстановяване на нормалната схема на електрозахранване, за което клиентите ще бъдат уведомени по надлежния ред.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK