Четвъртокласници от Трето ОУ "Братя Миладинови" - Гоце Делчев с незабравим уикенд на хижа "Попови ливади"

Снимки: Трето ОУ "Братя Миладинови" - Гоце Делчев

Два незабравими дни прекараха четвъртокласници от две паралелки и техните учители от Трето ОУ "Братя Миладинови" - Гоце Делчев на хижа "Попови ливади", спомените от които децата ще помнят и разказват още дълго време. 

Въпреки дъжда децата направиха поход до беседката под връх Ореляк и пункта на Попови ливади. Поднесоха и цветя пред величествения паметник на Гоце Делчев.

Особено вълнуваща за четвъртокласниците от Трето ОУ "Братя Миладинови“ и техните учители Васко Каракиев, Димитрия Джамбазова и Мария Пиргова се оказа вечерта в хижата, по време на която всички много пяха, танцуваха и играха кръшни български хора.

Разиграна бе и интересна томбола, като децата се справиха перфектно с отговорите на логическите въпроси, които също бяха част от забавленията.

За уюта, топлата хижа, прекрасната храна и доброто настроение на учениците и учителите се грижеха невероятните домакини - хижарите Ели и Митко Пирнареви, които са и стопаните на хижа "Попови ливади".

Семейството на изпроводяк получи десетки искрени детски благодарности за положените грижи, за вкусната храна и за невероятната атмосфера, създадена им от хижарите, като към техните благодарности се присъединиха и тримата учители, придружаващи в прекрасния им уикенд четвъртокласниците от Трето ОУ "Братя Миладинови".

Деца и учители си обещаха отново, и то скоро да си организират приятна почивка сред природата на хижа "Попови ливади".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK