Четирима поддръжници на Тръмп намушкани край Белия дом

Снимка: БГНЕС

Около 2:30 вечерта трима мъже и една жена са били наръгани

Четирима души са били ранени на няколко пресечки от Белия дом след атака с нож, съобщи полицията във Вашингтон, цитирана от FOX News.

Около 2:30 вечерта трима мъже и една жена са били наръгани. Те са откарани в болница, а раните им не са животозастрашаващи. Полицията издирва трима заподозрени за нападенията, като все още не е ясно, дали те са свързани с изборите в страната.

Активистката и поддръжник на Тръмп Бевели Бийти твърди, че тя е била една от жертвите на нападението в клип, публикуван в Instagram. Тя казва, че е била атакувана от деца, които "си търсели белята".

"В болницата съм. Искам да ви разкажа какво се случи тази вечер. Най вероятно сте видели видеото, но това означава, че ще видели само част от ситуацията. Има цяла история зад нея. С няколко приятели се бяхме отправили към площада. Нямахме намерение да участваме в никакви конфронтации. Просто вървяхме и си говорехме. Тези деца бяха част от протестите Black Lives Matter. Те дойдоха да направят само едно единствено нещо - да унищожават", разказва Бийти във видеото си.

Тя споделя, че децата първо, без абсолютно никаква причина, вербално са нападнали бял мъж. Когато видели какво се случва, Бийти и приятелите й отишли да помогнат, а децата нападнали тях и започнали да ги удрят.

"Във видеото виждате как бутам едно момиче, което ме е хванало за косата. Друго дете каза: "Да, точно това търсех". Те бяха дошли да се бият", допълни още активистката. Клипът, за който тя говори, документира нападението над нея, също е публикуван в Instagram. /Dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK