Четирима пияни и неправоспособни водачи за ден в Благоевградско

Снимка: Infomreja.bg

Само през вчерашния ден полицейски служители на РУ-Гоце Делчев и Разлог са установили четирима неправоспособни, пияни и водачи, които са управлявали нерегистрирани превозни средства.

В хаджидимовското село Петрелик в рамките на вчерашния ден са установени двама нарушители.

Около 08:50 часа в селото 33-годишният К.Ц. от Хаджидимово е управлявал нерегистриран колесен трактор.

Отново вчера, също в Петрелик, да управлява нерегистриран по надлежният ред мотоциклет „Симсон“, е бил заловен около 12:20 часа 24-годишният Я.П. от същото село.

Полицейски служители на РУ-Разлог, около 08:50 часа, на ул. „Иларион Макариополски“ в Разлог след извършена извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 28-годишния А.П. Разлог, са установили, че същият не притежава свидетелство за управление на МПС.

Пият водач М.М. на 33 години от белишкото село Горно Краище е бил установен от полицейски патрул. След извършена проверка и направен алкотест проверяващите полицаи са установили, че М.М. управлява лекия си автомобил „КиА“ с рекордните 3,23 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу пияния шофьор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК, а срещу останалите заловени нарушители, бързите производства са по чл.345, ал.2 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK