Четири катастрофи на Е-79 край Благоевград навръх Съединението

снимки: infomreja.bg

Четири катастрофи станаха този следобед навръх официалния празник – Съединението на България, на главен път Е-79 край Благоевград.

За щастие, при пътните инциденти няма жертви и тежко пострадали хора. Движението по международното шосе обаче периодично бе затруднявано, образуваха се и километрични опашки от автомобили.

Първата катастрофа е станала малко след обяд край Симитли. Леко са се ударили две леки коли. Около 14 часа в района на комплекс „Монца“ са се сблъскали камион и лек автомобил. При удара е пострадала леко водачката на колата, която е транспортирана в болницата в Благоевград.

Два часа и половина по-късно в района на Полигона край Благоевград лек автомобил „Ауди“ с пазарджишка регистрация е блъснал в задната част „БМВ“ с благоевградска регистрация. Пострадалите, сред които е имало и деца, също са закарани в областната болница. По предварителна информация нараняванията им са леки.

Малко след това на около 200-300 метра след първата катастрофа край Полигона са се ударили и други две коли. Ранени при инцидента няма. Най-вероятната причина е неспазване на дистанция.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

айде бе22:27 - 06.09.2013
е как да спазват дистанция, бързат за............
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK