Дъжд от награди за талантливи банскалии в конкурса “Звезди в радиото“

Снимка: Infomreja.bg

Конкурсът “Звезди в радиото“, организиран за девети път от Радио Благоевград и Национална хуманитарна гимназия "Св. Кирил и Методий", с подкрепата на Регионално управление на образованието – Благоевград, и тази година събра на една сцена талантливите ученици от V-ти, VI-ти и VII-ми клас, състезавали се в разделите „Фолклор“, „Популярна музика“ и „Инструменталисти“.

Пред зрителите, в препълненото Голямо музикално студио на радиото, младите таланти от Банско отново доказаха със своите изпълнения, че са достойни за отличията си и за любовта на публиката.

Награда на Община Благоевград спечелиха възпитаниците на отец  Георги Касапинов и Димитър Касапинов, в раздел „ФОЛКЛОР“ -  Ивана Христова Малчова и Ивона Христова Малчова.
Награда на Радио Благоевград за отлично представяне спечели Николета Атанасова Загорична, отново в раздел „ФОЛКЛОР“. Наградата на Регионалното управление на образованието за отлично представяне грабна Вяра-Любов Николаева Гигова, в раздел „ФОКЛОР“.

В конкурса "Звезди в радиото" взеха участие и класовете по пиано, с преподаватели Марина Иванова и Христина Палева. В раздел "Инструменталисти" /класически инструменти/, Мария Анджела – Гардинър спечели поощтрителна награда, а Александра Александрова Калчева спечели Наградата на община Благоевград в раздел „ПОПУЛЯРНА МУЗИКА“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK