Община Разлог представи традициите и духа си на международен форум

Снимки: Община Разлог

Община Разлог съвместно с хотелиери участва във ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019.

Това е едно от най-важните събития за туристическата индустрия в България. Изложението всяка година привлича водещи български и чуждестранни компании.

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри тазгодишното издание на Международния форум. Тя отдели специално внимание и на щанда на Община Разлог.

На него чрез рекламни материали и сувенири са представени забележителности, красиви кътчета, места за отдих и забавления, намиращи се на територията на Община Разлог.

Разложките традиции, фолклор и кулинарни вкусотии са представени от колоритните Палавите баби от с. Горно Драглище. С песни, усмивка и добро настроение те посрещат посетителите на щанда. Като по своя уникален начин разказват кои са най-тачените празници в Разложко, с какво гощават гостите и кои са традициите, които пазят през годините.

По време на участието си в 36-то издание на най-голямата международна туристическа борса у нас Община Разлог беше отличена за професионално представяне на интегриран туристически продукт за природа, история, култура.

Община Разлог получи още една награда и от Българско национално "Дарик радио" и Прим Експо.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK