Честит осми рожден ден, ИНФОМРЕЖА!

Честит осми рожден ден, ИНФОМРЕЖА!

Нашата онлайн медия навършва осем години от появяването си на бял свят. Благодарение на Елина Христова -  “майката” на ИНФОМРЕЖА. Което си е празник.

Особено в днешния ден – 24-и май – ден на българската култура и писменост, на буквите и ден, в който се отбелязват осем години от създаването на медия, която всячески се опитва да придаде смисъл на същите тези букви.

В свят, препълнен с фалшиви новини, недоуточнени факти и жълта преса, екипът на ИНФОМРЕЖА драпа със зъби и нокти да спаси обективната и честна българска журналистика, която на много места, нека си признаем, е на командно дишане и не можем да се гордеем с високи шансове за оцеляване.

Обаче, за щастие, все още има хора, на които им пука за нея и за безброй други неща, които останалите някак са позабравили. Има и места, дори виртуални такива, на които се чувстваш у дома си сред такива хора.

За мен такова място е средата в ИНФОМРЕЖА – откровена, неограничаваща свободата на словото, позитивно заредена, космически различна. Бих искала да пожелая на всекиго да намери подобна атмосфера, докато работи, защото работата се превръща в удоволствие, без вкиснатата физиономия на човек, който изглежда все едно го вкарват в карцер.

А с усмивка!

Пожелавам на ИНФОМРЕЖА да празнува още много рождени дни, заедно с хората, “на които им пука” за важните неща, пък те ще продължават да пишат качествени статии, репортажи и анализи, които действително могат да се нарекат журналистика.

И да се усмихват – много и често!

 

Анастасия Димитрова

Стажант-репортер в ИНФОМРЕЖА

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK