Областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил, Виктор Янев поздрави дамите от областта за Осми март

Снимки: ПП ГЕРБ

Искам да ви пожелая да бъдете все така активни, креативни и най-вече здрави. Вашето призвание е да правите света по-добър и красив, затова се гордейте, че сте жени. Благодаря на всички вас, че сте част от политическа партия ГЕРБ. С тези думи се обърна областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев по време на среща на областната структура на Жени ГЕРБ по повод Осми март.

На нея присъстваха десетки дами от всички общински структури на партията, представители на общински ръководства и областният клубен ръководител на ЖГЕРБ Реонита Йорданова.

Виктор Янев припомни момента, когато се е сформирала преди години структурата на Жени ГЕРБ в областта.

„Тогава бях убеден, че дамите ще помогнат за това политическата партия да има едно положително развитие и през годините вие го доказахте категорично. Днес, благодарение на всички вас, ние, от ПП ГЕРБ, имаме една креативна сила и мъдрост“, посочи Янев.

Областният координатор подчерта, че партията разчита изключително на жените и много от тях заемат отговорни и ръководни постове както на централно, така и на местно ниво.  

В седмицата на прошките, Янев поиска прошка от всички, които е засегнал волно или неволно с думи или с дела.

Общинският координатор на ГЕРБ – Кюстендил и председател на местния парламент, Михаела Крумова също поздрави дамите по повод Международния ден на жената. „Пожелавам ви да запазите своята позитивност, да бъдете все така красиви и всеотдайни майки, съпруги и приятелки“, каза Михаела Крумова.

Тя благодари на дамите, че успяват да отделят време за обществени и социални дела, както и за политическия живот.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK