НСА уволни професор, искал секс или пари от студентка за изпит

Снимка: Нова ТВ

Ръководството на Националната спортна академия уволни професор Николай Колев, след като се разбра, че той е искал секс или паричен подкуп от студентка, за да ѝ помогне да мине изпит. 

Разкритието бе направено от "Господари на ефира", след като тяхна бивша адреналинка се оказала обект на желанията на професора. 

Във видеото на предаването се вижда как Колев кани девойката да отидат в хотел, за да правят секс, а пред "Господарите" момичето обяснява, че той ѝ е предложил и вариант да си плати изпита с пари. 

Решението за уволнението е взето на извънредно заседание на Академичния съвет. 

Проф. Николай Колев е бивш декан в Академията и е 12 години в нейното ръководство.

От предаването задават реторично въпроса - колко ли пъти през годините преподавателят е искал подобни неща от студентките си и колко не са имали късмета или смелостта на адреналинката. /Оffnews.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Гост13:20 - 31.03.2016
Така си махаш гащите.На този проФесор трябва як бой и.... нещо друго от някой баща.Копелето му копеле.
Запознат23:42 - 30.03.2016
Ей, хора не разбирате ли че господаЛи на ефира е поръчково предаване и в него всичко е постановка и камуфлаж. Изпълнение на поръчката, без да се интересуват, че съсипват нечий живот. Това предаване е срам за журналистиката и трябва да се свали от ефира. За съжаление заради тях вече няма ме доверие в бълг. Журналистика и в нова телевизия. Ако имате малко морал, ще спрете да си играете с човешките съдби! Принудени сме да гледаме само турски сериали и научно популярни филми, а не вашите поръчкови и монтирани предавания!
Боримечката12:44 - 30.03.2016
Боклук долен.А още колко много боклуци като тоя има.
Код за сигурност, въведете кода 3ax