Как да проверим качеството на бутилираната вода в галони?

Снимка: Infomreja.bg

Данните сочат, че все повече работодатели в България осигуряват вода на служителите си като част от политиката си за грижа за персонала. Зачестяват обаче и случаите на фалшификации от страна на недобросъвестни търговци, които бутилират и предлагат на работодателите вода с неясен произход, като нагло злоупотребяват с известни марки и с изграденото към тях потребителско доверие.

Закупуването на бутилирана вода с непроверен произход крие рискове за здравето на потребителите. Така например, водата може да съдържа бактерии; да е бутилирана от източник, различен от посочения; да не са спазени задължителните хигиенни изисквания; да няма сертификат за качество или да е с неприятен вкус поради неправилно съхранение на продукта.

Специалистите в бранша препоръчват да следим мерките за сигурност и да не се доверяваме на непроверени доставчици на вода. А в случай, че закупим вода със съмнително качество или установим, че някой от изброените елементи липсва, е добре да потърсим контакт с лицензиран официален доставчик на водеща марка вода, който да ни гарантира дългосрочен ангажимент чрез договор и осигуряването на качествен продукт и постоянна поддръжка. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK