Червеният отбор в Пиринско тръгна към победата

снимки: infomreja.bg

Социалисти от цялата област дойдоха в Благоевград за старта на предизборната кампания. С развети знамена, усмивки и празнично настроение те огласиха централните улици на града с възгласи „Победа“ и „БСП“. Шествието продължи до драматичния театър, където официално бе открита кампанията.

И този път БСП обяви началото на предизборната надпревара сред приятели и обичани местни певци. Руска Стоименова, Иван Гоцев и Васко Лазаров пяха пред пълната зала в Драматичния театър „Никола Вапцаров“, на сцената се изявиха и танцьори от университетския фолклорен ансамбъл.

„Днес нашата отговорност е голяма. Отчаяни са опитите да бъде игнорирано онова, което ни предстои след по-малко от месец, а то е, че не ни очакват нормални избори. Предстоят ни съдбовни избори и морален рефрендум“. Така започна словото си пред множеството членове и симпатизанти в залата водачът на листата Емил Костадинов. Заедно с него на сцената излязоха Спас Панчев – втори в листата, Тодор Радулов от Гоце Делчев под №3 и останалите кандидат-депутати в червения отбор.

„У нас вече и най-младите видяха безпрецедентната грозота на мизерията. ГЕРБ абдикираха от своите отговорности, избягаха от управлението и властта. Но това не им пречи днес нагло отново да искат доверие и да си подредят шестици от всички страни на зара. Ние обаче няма да го допуснем!“, обяви Костадинов.

Той предупреди, че ако партията на Бойко Борисов получи властта и през следващия мандат, ще има нови 400 000 безработни българи, окончателно ликвидиране на малкия и среден бизнес, замразяване на доходите, младежи без бъдеще и бедни работещи.

„Разбира се, това, доказано, ГЕРБ умее. Така, както заразиха страната с „калинки“, така, както нагло ни подслушват. Убеден съм обаче, че ние, българските граждани, притежаваме свободна воля и сме в състояние да направи правилния избор. А той е да отстраним ГЕРБ от властта – да ги направим част от своето минало и да не позволим по никакъв начин да станат част от нашето бъдеще!“, призова първият в пиринската листа на Коалиция за България.

Емил Костадинов подчерта, че БСП поема реални ангажименти за подобряване на бизнес средата, за стимулиране на икономическия растеж и повишаване на доходите.

„Ангажираме се категорично в рамките на мандата да разкрим 250 000 работни места, а минималната заплата да стане 450 лева. Още в началото на следващата година ще отменим плоския данък и ще въведем прогресивното подоходно облагане на физическите лица, но ще освободим от данък работещите на минимална заплата, които в страната са около 1 милион“, заяви още кандидат-депутатът от БСП.

Сред приоритетите на червената партия са увеличаване на обезщетенията за отглеждане на деца, закрила на младите хора и спиране на увеличаването на осигурителния стаж и възрастта за пенсиониране.

„Затова ние се стремим към масимално широка обществена подкрепа, затова предлагаме управление, основано на целия широк талант и отговорност на българското общество, затова ни е нужна и тази победа“, подчерта Емил Костадинов.

След официалната част по традиция социалистите напуснаха залата и се хванаха на дълго хоро пред сградата на театъра, където веселието продължи до късно вечерта.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

animal14:20 - 18.04.2013
Разследвания е Калин Зашев от благоевградското ДГС, забравихте ли Гергов как рекетираше сега този рекет се върши от Зашев.Крайно време е да го сложат и него на пангара.Тобива крадене ама чак толкова.Докато Камбитов го покрива така ще е.Камбитов така си оправя финансовото положение на фирмата му, с незаконно добиване на дървесина, това е публична тайна.
старец23:10 - 17.04.2013
Ей младите,не забравяйте, че пътят ви води при старите,обратното не се случва.Единственият начин да поживееш по-дълго е да остарееш.Така,че не надувайте много мускули и балони,че лесно се пукат от натоварване и пъчене.
ГЕРБ - ПОБЕДА21:06 - 17.04.2013
http://www.youtube.com/watch?v=joxAMl4l5As
:)20:18 - 17.04.2013
Коментар на баба :):-ДЕЦА ВИЕ ДА МУ МИСЛИТЕ, НИЕ ВЕЧЕ СМЕ СТАРИ!!!!!!!!!Ми оставете ни да си го измислим и стига сте подкрепяли тези крадци и измамници

FACEBOOK