Андрей Новаков в Белица: Строежът на АМ „Струма” продължава, няма риск за връщане на европари

Снимки: ГЕРБ-Благоевград

„В еврозоната левът няма да се обезцени", категоричен е Новаков

Автомагистрала „Струма” ще я има въпреки всички протести. От Министерството на регионалното развитие и благоустройството дойде добрата новина, че България продължава работата по подготовката на апликационната форма за магистралата през Кресненското дефиле. Това каза на среща в Белица областният координатор на ГЕРБ-Благоевград, и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП - Андрей Новаков.

„Строителството на най-важния за развитието на Благоевградска област инфраструктурен проект продължава и няма риск за връщане на средствата, предоставени от Европейския съюз за построените досега и за изграждащите се участъци от магистралата”, обясни Новаков.

В срещата участваха още народните представители на партията от Благоевградска област - Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

„В еврозоната левът няма да се обезцени, нито параметрите на валутния борд ще бъдат нарушени. В Народното събрание взехме отговорно политическо решение курсът лев-евро да остане фиксиран. Доверието в икономиката ни и инвеститорският интерес ще се повишат още с влизането ни в т.нар. „чакалня“ на еврозоната. Това гарантира много по-добри възможности за бизнеса, а оттам и за повишаване на доходите на хората”, коментира Даниела Савеклиева поставените от хората въпроси за това какво да очакват в сегашната ситуация и в бъдеще.

 

КОМЕНТАРИ

Маджира13:07 - 12.12.2020
Все към помашките села ги влече. Изправете се в Благоевград,.съберете тука повече хора. Ама в този регион всеки е с ТЕЛК, социални помощи, програми.
Запoзнaт20:58 - 25.02.2020
Уаууу, Мустафа Бъсков / Бибе/ и щерка му Нада, откога са ГЕРБ??? Ааа да търсят си работа и за това. Та това племе 25 години бяха в ДПС и защото не сложиха на Нада мъжа й на апетитно място в община Белица.......почнаха да подливат вода на г-н Ревански, но Ревански ги разбра, що за мръсници со, но не само и той, а и цялото село Бабяк. Пазете се г-н Новаков ,това племе ще ви предаде, всичко е меркантилност, търсят работа на Нада и сестра й, Нада освен да лъже и да краде, друго не може.ПАЗЕТЕ СЕ
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK