Тежък инцидент край Търговище

Снимка: Infomreja.bg

25-годишен мъж е загинал, а 24-годишна жена е с опасност за живота

Днес – 15.10.2020 г., в 8,36 часа на тел. 112 е получен сигнал за възникнал тежък пътен инцидент в близост до Търговище – на кръстовището на път II-49/Разград-Търговище/ и отбивката за голямо предприятие в града.

Касае се за сблъсък между излизащ от отбивката автобус с търговищка регистрация – фирмена собственост, и пътуващ от град Лозница в посока Търговище микробус с разградска регистрация.

По първоначални данни, водачът на микробуса – 25-годишен мъж Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница. Има опасност за живота й.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия. На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока Търговище -  с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на Търговище, а за пътуващите в посока

Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово.  

Възможен е и втори обходен маршрут за пътуващите към Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа.

Движението на МПС в участъка се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция и на РУ-Търговище.

От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия /мъгла/ скорост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK