Четири пожара с материални загуби гасиха в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Горя трафопост

На 31 юли около 04, 30 ч. е подаден сигнал за горящ лек автомобил Опел „Астра“, паркиран на ул. „Ю. Гагарин“ в Перник. Огънят е локализиран от дежурна смяна на пожарната. Колата е обгоряла в предната й част. Причината не е установена, започнато е досъдебно производство.

38 кръгли бали слама са изгорели в землището на трънското с. Неделково. Огънят пламнал на 01 август вечерта в имот, ползван от 36-годишен перничанин. Причината не е установена. Извършен е оглед от служители на РУ – Трън, и е образувано досъдебно производство.

Техническа неизправност е причината за пожар в лекотоварен автомобил Форд „Транзит“. Колата е пламнала на ул. „Струма“ в областния град на 01 август, около 10, 40 ч. Унищожени са горивопроводи, ел. инсталация и гумени съединения. Автомобилът като цяло е спасен.

Трансформатор, високо волтов разединител и кабели са унищожени при пожар в трафопост. Съоръженото намиращо се в областния град е пламнало на 01 август, около 14, 40 ч. Причината е късо съединение. Няма пострадали хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK