С благотворителен концерт и великденски работилници на открито Петрич посреща Възкресение Христово

Снимка: Infomreja.bg, архив

Благотворителен великденски концерт организира Община Петрич на 15 април /събота/ от 11.00 ч. на градския площад. Концертът ще бъде под мотото „Заедно за Мина”.

В програмата на сцената ще излезе и самата Мина Опренова като изпълнител с акомпанимент на китара Снежина Дуевска. Ще се изявят още възпитаници на Общински детски комплекс, на Фолклорна формация „Хераклея”, на НЧ „Братя Миладинови - 1914”.

Успоредно с концерта ще отворят врати великденски работилници, в които с помощта на преподаватели от ОДК децата ще могат да упражнят различни техники при боядисване на яйцата.

Организира се също благотворителен кулинарен базар, на който ще се продават  великденски козунаци, приготвени от ученици и преподаватели от ПГИТ "Проф.д-р Асен Златаров" и читалищни дейци от общината.

На открито ще има и благотворителен базар  за великденски сувенири, изработени от възпитаници на ОДК, Четвърто основно училище "Христо Смирненски" и Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - Благоевград.

Община Петрич кани всички да подкрепят благородната кауза и обединим усилия, за да помогнем на прекрасната Мина Опренова, която се нуждае от операция на очите!

В първия ден на Възкресение Христово отново на градския площад възпитаници на Таня Точева от ВС „Сгушена звездица” ще изненадат петричани с великденски концерт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa