Чаровната Таня от Кочан каза "да" на любимия си Тефик и стана плетенска снаха

снимки: личен архив

Красивата Таня от сатовчанското село Кочан в събота каза заветното „да” на любимия си избранник за спътник и закрилник в живота й - Тефик Бекташев от село Плетена.

Двамата младоженци в местната ритуална зала подписаха брак и се врекоха във вярност пред кмета на селото Румен Арнаудов, кумовете и родителите си, след което в големия ресторант цял ден приемаха поздравления и много подаръци от над 600-те гости, споделили най-паметния ден от живата им.

Любовната искра между Тефик и Таня пламнала в известната механа „Лес” в село Сатовча, където работят и двамата. Двойката е известна и много уважавана, защото в заведението се хранят служителите от всички институции в селото, за които двамата приготвят вкусни ястия и ги посрещат всеки ден с усмивки и внимание.

Общински и горски служители, приятели и роднини на младоженците и родителите им от Кочан, Плетена, Сатовча и целия регион вдигаха наздравици и виха дълги хора през целия сватбенден в село Плетена в чест на младото семейство, което с тяхната благословия тръгна ръка за ръка по пътя на дългия си съвместен живот .

”Тази година булка, догодина люлка", бе най-честото пожелание на стотиците сватбари към младото семейство.

 

снимки: личен архив
снимки: личен архив
снимки: личен архив
снимки: личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK