Центърът за възрастни с умствена изостаналост в Гоце Делчев отпразнува 3-ия си рожден ден в екзотичен комплекс

Снимки: ЦНСТ-Гоце Делчев

Третия рожден ден на Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев отпразнуваха заедно прекрасният колектив и всички негови потребители.

Милото тържество се проведе на най-екзотичното място в региона, а именно - в Екозона "Белите скали". Там рождениците бяха посрещнати изключително топло от домакините, които направиха празника им да бъде красив, истински и с много емоции. 

Всички заедно - работещите в центъра и неговите обитатели, духнаха и трите свещичкщи на тортата, подарена им за поредна година от бизнес дамата Вили Гюльова.

Прекрасната разходка в живописната местност и щедрото слънце, което стопли и природата, и душите на празнуващите от ЦНСТ-Гоце Делчев, се отразиха  благотворно на всички, което предизвика много емоции и незабравими спомени от третия ден на социалната институция, в която се обгрижват с много внимание възрастни хора с умствена изостаналост.

Целият екип на центъра отправи горещи благодарности към собствениците и обслужващия персонал на Екозона „Белите скали“ за проявеното гостоприемство, търпение, любезност и отзивчивост с думите: „Беше едно вълнуващо преживяване за всички нас. БЛАГОДАРИМ ВИ!".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK