Центърът за социална рехабилитация в Струмяни навърши 2 години

Снимки: Община Струмяни

На рожден ден с подаръци и усмивки

По случай втория рожден ден на ЦСРИ-Струмяни, което бе отбелязано днес с елегантно и стилно тържество, бяха поканени много гости – управители и директори на социални и образователни институции от общината и региона, общинска администрация, потребители и много други гости.

Василка Драчева – управител на Центъра, приветства с добре дошли всички присъстващи. Тържеството бе уважено от Емил Илиев – кмет на община Струмяни, Петя Тасева – заместник-кмет по стопански дейности на община Струмяни, Фиданка Котева – заместник-кмет хуманитарни дейности на община Струмяни, Иван Секулов – секретар на община Струмяни, Севделина Траянова – директор на ДПЛПР - с. Раздол, Маргарита Аталъкова – управител в Защитени жилища – с. Раздол, Калина Джаджова - директор на ДГ "Патиланци“ - с. Микрево, представители на ОбА - Струмяни, ДСП - Сандански - офис Струмяни, БТ Сандански – офис Струмяни, НЧ „Братя Миладинови“ - с. Микрево, както и потребители на социалната услуга.

Тържеството започна с отслужване на празничен водосвет за здраве и благоденствие на всички потребители и екипа на ЦСРИ - Струмяни. В празничния ден бе осветен и нов и модерен мини бус за лица със специфични двигателни потребности, който от днес ще подпомага дейността на центъра за социална рехабилитация и интеграция и ще обслужва всички нуждаещи се потребители в общината. Новата придобивка бе дългоочаквана и е голяма радост за всички потребители и екипът, който ги обслужва.

Илиев изказа своите поздравления по случай празника към всички потребители и екипа, като отправи сърдечни благопожелания за здраве, щастие и дълголетие.Той подчерта, че предстои откриване на нова социална услуга през следващата година – комплекс от четири нови центъра за лица с психични разстройства, което също ще подобри житейската среда на лица в нужда, за които се грижат екипи в община Струмяни.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK